AKTUELNO

Plavuše su pokazale svoje ''zube''.

Protekle noći učesnici najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima “Zadruga 2” imali su priliku da kroz emisiju “Gledanje snimaka” pogledaju sve situacije koje su obeležile nedelju iza njih. Ono što je naročito napravilo halabuku u Beloj kući bio je sukob Dorotee Jovanović i Marije Kulić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Njih dve su ušle u raspravu nakon što je pušten snimak u kom Dorotea govori da je Marija u stanju da proda svoju ćerku zarad malo kadra. Akterke snimka ustale su da komentarišu ono što je svima prikazano.

Ona je našla mene da komentariše. Ima 22 godine i meni priča. Ja sam domaćica i sve radim za porodicu. Ja bi se stidela da si mi ćerka. Ne zanima me tvoja majka. Igraš tamo oko šipka. Kao ušla kao nešto za pse da radi. To što radiš napolju, radila si sa Markom ispod jorgana - rekla je Marija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Lupa vas kompleks moje mame, koja kida kako izgleda bolje od vas. Nemoj da brinete Vi zbog mene. Ne meštajte mi se u posao. Gledajte Vi svoje dete. Mene niko neće da menja. Vaša ćerka je vaše žrtveno jagnje...  - nastavila je da priča Dorotea.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Dorotea Jovanović

#Marija Kulić

'