AKTUELNO

Kulićeva se zahvalila di-džeju jer je ispoštovao nju i njenog supruga.

Zadrugari, ali i verni gledaoci "Zadruge 2" večeras će imati priliku da se prisete svih najzanimljivih događaja koji su obeležili nedelju na izmaku tokom večerašnje emisije "Gledanje snimaka".

Na narednom snimku je prikazano kako Miljana Kulić pridikuje Lazaru Čoliću Zoli kako joj ne pokazuje emocije kao što to ona vrlo otvoreno radi, a potom insistira da vode ljubav.

Foto: TvPink Printscreen

Miljani ne vredi da se priča. Siniša je ludeo zbog snimaka koje je video. Ona njega tera, hoće da se tuširaju. Ona hoće, a Lazar neće da ima s*ks sa njom jer poštuje mene i Sinišu - otkrila je Marija.
Ja uvek njega prva pitam da li me voli i da li mogu da ga poljubim. Te sitnice meni smetaju. Ja sam navikla da on meni prvi prilazi. Nikada prva neću više da ga ljubim, da ga zagrlim. Ona ako se plaši Siniše i Marije, onda u redu. Cele noći sklanja ruku sa njega. Neka se uda za Sinišu i Mariju, briga me - urlala je besno Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PRESTANI DA LAŽEŠ! Miljana URLALA na MAJKU zbog Zole: Nemoj od njega da praviš alkoholičara i kockara, Marija ZANEMELA zbog njenih reči! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'