AKTUELNO

Nije mogla da veruje šta čuje.

"Gledanje snimaka" je jedna od omiljenih emisija svih ljubitelja "Zadruge", ali se zadrugari izuzetno plaše klipova koji će biti prikazani ove noći. To je vreme kada mnoge maske padnu, raspadnu se prijateljstva, ali i otkriju sve tajne.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Snimak koji je bio pušten odnosio se na Lazara Čolića Zolu kojeg je Marija Kulić komentarisala loše jer je navukao njenu ćerku Miljanu na kockanje. Mlađa Kulićeva se branila kako to nije tačno, ali je to Marija poklopila informacijom da je tražila novac ocu Siniši za kockanje.

Siniša mi je rekao da si mu tražila pare! Čujem da je 10 hiljada hteo da uplati. Sve znam - rekla je Marija i napustila Belu kuću iznervirana:
Uzeo dečko 10.000 i dobio 60.000. Nije igrao do mojih para, imao je svoje. Jedino što sam platila je stan, majka sve izmišlja i laže. Spominje dugove. Kasnio je čovek za stan, pa smo svratili u tu kladionicu. Uzela sam pare na kamatu, otac nije hteo da mi da jer mi ne veruje - otkrila je Miljana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je rasprava tekla, Miljana je priznala da je tražila od oca novac, ali ovaj nije hteo da joj pozajmi jer misli da će prokockati. Ona je na kamatu uzela novac kako bi kupila stvari za povratak u ''Zadrugu 2''.

Rekao sam Siniši da ne daje pare, on nije dao. Posle je ona uzela pare na kamatu, ali je uložila u aparat i zaradila više i vratila taj novac. To je istina. Htela je da kupi stvari za rijaliti, ja sam joj rekao da joj ne treba to, ali ona je htela - govorio je Zola, a zadrugari su preneli Mariji šta je sve Miljana radila dok je bila van rijalitija:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Svaki problem kad imam sa njom, ja ovde krvarim. Da ja saznam da je uzela pare kod kamatara. Žensko dete da mi uzima pare na kamatu - šokirano je pričala Marija.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Lazar Čolić Zola

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'