AKTUELNO

Majka i ćerka zaratile zbog Čolića.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Na sledećem snimku je prikazano kako Marija Kulić ogovara Lazara Čolića Zolu i omalovažava ga i komentariše kako su di-džej i njena ćerka Miljana Kulić vodili previše raskalašan život van rijalitija i da su se naprasno ugojili.

Foto: TvPink Printscreen

To sam rekla i njoj milion puta. Nemaju granice i mere. Danju i noću bude dete, traže da jedu. Gladni su noću. Ja im kažem da uzmu da jedu pre emisiju. Ja pričam na šta ličite. Prestanite da jedete i ti on -  prokomentarisala je Marija nakon odgledanog snimka.
Čuli smo šta si pričala. Dokle ćeš od ovog dečka da praviš kockara i alkoholičara. Nije tačno da on upada u krize. On je ušao ovde zbog mene, on ne voli rijaliti, smeta mu ovo. Prestani da lažeš, izmišljaš! Pričala si Zorici da je 20.000 evra dužan. Od koga si to čula? - počela je da viče Miljana.
Nikad ja nisam imao pritisak. To nije istina - uključio se u raspravu di-džej.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam ta koja se kockala, povukao me je novac, znaš da sam povodljiva. Svaki put kada god me je zatekao u kazinu, rekao je da će da se spakuje i da će da ide u Derventu. Hoćeš da ti pokažem snimak da smo išli u crkvu gde sam se zaklela da se neću kockati. To su sve pare koje sam zaradila u kazinu, ništa nisam uzela iz kuće. Dete nisam probudila, jednom samo slučajno - pravdala je Miljana Mariji.

Foto: TvPink Printscreen

Ne možeš dečka više da etiketiraš kao alkoholičara i kockara, jer je njegova majka mnogo propatila zbog onoga što si ti rekla - vikala je Miljana na Mariju.

Pročitajte još: DVE GODINE ŽIVOTA SAM IZGUBILA, PRODAO ME JE: Aleksandra otvorila dušu, pa pred svima otkrila koliku BOL joj je naneo David! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'