AKTUELNO

Ponovo ušle u konflikt!

U dobro poznatom terminu, u Belu kuću ušetao je voditelj Milan Milošević, kako bi se zajedno sa zadrugarima suočio sa intrigantnim pitanjima gledalaca. Kako je prošla nedelja bila i više nego burna, zadrugari su imali dosta zanimljivih pitanja od strane publike.

Naredno pitanje bilo je za Jovanu Tomić Matoru, koja je u ranim jutarnjih satima rekla Ljubi Pantović da njena, bivša partnerka Sanja Stanković ima potrebu da muškarcem.

Matora, rekla si jutros Ljubi da Sanja voli samo muškarce, da li možemo očekivati kombinaciju Sanje i Marka Miljkovića - glasilo je pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Rekla sam da Sanja nije sigurna u svoju seksualnost. Mi imamo nešto mnogo jače od ljubavi. Ja znam ko sam i šta sam, uživam i sa jednim, i sa drugim polom. Ona se možda plaši sa te strane, pa će uvek izabrati mene kao prijatelja. Ja bih najviše volela da ona popriča sa mnom, da ona meni kaže ako nju nešto tišti. Ona mi je ispričala za san kada je sanjala muškarce da je osetila leptiriće. Svaka devojka voli da je poželjna, da je gledaju muškarci, ali devojka koja je sigurna u sebe, treba da ima samopouuzdanje, to su te neke stvari. Ona je uvek govorila da sve što je tražila u muškarcima, ima u meni, ali mislim da njoj deo mozga govori. Ja sam bila 10 puta gora od Sanje, bila sam užasno posesvina, na vetar koji duva ka njoj. Mislim da nije problem, ni Stanija, ni to što sam joj rekla da mi zagorčava život. Ja smatram da mogu i da imam strpljenja i živaca, jer mislim da ovo što mi imamo je vrednije, ali ako ona to ne može, volela bih da ostanemo prijatelji - izjavila je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da ona i dalje ima problem u glavi. Ona mi je stalno prebacivala u svađama da mi trebaju muškarci. Šta će mi muškarac kad imam nju? Da li sam ti Jovana ikada dala povod da misliš tako? Ja da sam nesigurna u svoju seksualnost, ja bih mojim prijateljima, koji su me pitali da li je ovo fora rekla kako stoje stvari, a rekla sam da je iskreno. Ja nemam potrebu za muškarcem, da imam, ostavila bih te! Mene je Bubili izvukao iz g*vana, ali me nije finansirao, ali mi se posle svega toga usr*o u život. Meni je bitno da imam dete, ne treba mi muškarac, imam majku, koja će da brine o meni - izjavila je Sanja.
Ja sam posumnjala u to. Prvo je otišla da priča sa Savom, ja sam plakala, jer sam se u tom trenutku osetila nepoželjnom. Rekla si mi da ti nedostaje da te gledaju muškarci, da se osećaš nepoželjno. Ti imaš borbu sama sa sobom! Tebe guši sve, mislim da posle mene Sanji treba muškarac! - odgovorila joj je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'