AKTUELNO

Zadrugari tvrde da ljubavi i dalje postoje!

Stanovnici hiper-rijaliti programa "Zadruga 2" u noći sa srede na četvrtak odgovaraju na pitanja koja su im postavljali gledaoci na zvaničnoj RTV Pink - Fejsbuk stranici, a koja zadrugarima čita voditelj Milan Milošević.

Naredno pitanje postavljeno je Luni Đogani, jer su gledaoci i dalje šokirani raskidom veze sa Markom Miljkovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Kada bi mogla da vidiš ponos i ljubav u Markovim očima, da li možeš sebe da obećaš da ćeš preispitati svoje emocije prema njemu - glasilo je pitanje za Lunu.
Ja kad nekog volim, meni ne postoji ništa ispred toga, možda zbog toga nisam ni imala sreće u ljubavi zbog toga. ja u njegove emocije ne sumnjam, ali je on muškarac kom je mozak uvek ispred emocija. On najbolje zna zašto je ovo uradio. Ja zbog njega nisam u kući, znam da me voli, ali isto tako znam da je bitan sam sebi više, nego ono što oseća prema meni. Njemu je non-stop u glavi da mi ne pričamo u galvi, da će uvek biti isto, da se ništa neće promeniti. Srce mu govori da me voli, ali mu glava govori drugačije. Ja se isto tako borim sa tim da ne slušam svoje srce. Ležim u hotelu i gledam u plafom, razmišljam o svemu, govorim sebi da ovaj put srce zataškam, da sklonim emocije i tako se tešim, pokušavam da svoj razum kontrolišem - odgovorila je Luna.
Ima istine u tome što priča, ne bih ništa da dodajem - bio je kratak Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Savo Perović, kao Lunin blizak prijatelj, ustao je kako bi prokomentarisao njihov raskid. Naime, Perović je bio siguran da Marko i dalje voli Đoganijevu, te je hteo da očita lekciju Miljkoviću, da na je on hladnokrvo odgovorio.

Ja sam šokiran. Ne mogu da verujem da je toliko prgav i da mu je ponos toliko veliki, da li je moguće da pored toga što svi mi vidimo da ima emocije prema njoj, on ne može da joj priđe i da je zagrli. Nervira me to što vidim da mu je stalo i da je voli - pričao je Savo.
Ja se osećam loše, zato što je Luni loše, a osećam se loše što ne mogu da joj pomognem. Mi nismo jedno za drugo, i šta ti tu nije jasno - dobacio je Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'