AKTUELNO

Nisu mogli da se načude njihovom brualnom raskidu.

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora sinoć su imale veoma burnu svađu, palo je čak nekoliko i šamara, a na kraju su odlučile da zauvek raskinu svoju vezu.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dve su bile inspiracija za mnoge zadrugare danas, koji su ih ceo dan ogovarali. Lepi Mića, Bora Santana i Dragana Mitar ove večeri su detaljno pričali o raskidu njihovih cimeri, te su se čudili uvredama koje su razmenile.

Sinoć su se posvađale, govorile jedna drugoj svašta, skakale, udarale se, vređale. Ona priča samo o Staniji "Ti bi je j*bala, ti bi je j*bala", onda joj Matora kaže "Da nema tebe j*bala bih ovde sve". Ova joj kaže "Ti mene maltretiraš", ova njoj "Ti mene tučeš". A Ljuba je svuda i danas je bila domaćin na rođendanu - pričao je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Rekla joj Matora "Tebi treba Dragana Mitar" u smislu da nađe tako nekog, da napravi dete, da se uda i da ne razmišlja ni o čemu - navela je Dragana.
Pa lepo joj je i rekla možda Matora - dobacio je Bora.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KAD GA VIDIM KAKO SE SMEJE NABOLA BIH GA BILBORDOM U GLAVU! Luna pobesnela kad je videla Marka na Pavlovom rođendanu! (VIDEO)

Svađa, ali niko ne zna uzrok svađe - zaključio je Lepi Mića.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Rijaliti Zadruga

'