AKTUELNO

Vraća se jača nego ikad.

U današnjem izdanju radija "Amnezija" kod voditelja Baneta Čolaka i Bore Santane gostovala je Luna Đogani. Ona, posle veoma burnog raskida sa Markom Miljkovićem, boravi u Hotelu kako bi se odmorila, ali danas je napravila izuzetak i došla u emisiju.

Foto: TvPink Printscreen

Izvinjavam se na glasu, izgledu i na mom stanju, ali biće bolje. Nisam htela da dođem na radio, ali sam došla da vas ispoštujem. Dobila sam par dana poštedu i želim da se zahvalim - rekla je Luna na samom početku razgovora, a onda se osvrnula na to kako sada izgleda:

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam neko ko je umoran odavno od svega, sve ono što mi se desilo u "Zadruzi 1" me sad stiže. U "Zadrugu 2" sam ušla kako bih to prevazišla, ali sam slušala svoje srce, zaljubila sam se i po drugi put sam pogrešila u tome. Osećam se onako kako nikad nisam želela da se osećam. Ta veza sa Markom me je dokrajčila, zato je i došlo do svega ovoga, biću jača nego ikad. Svi koji misle da mogu da me unište, ne mogu, ja nisam žrtva, ja sam jedan veliki borac, samim tim što sam ušla ovde - rekla je Luna.

Voditelji su želeli da čuju i ko je u ovim trenucima bio uz nju, a koji zadrugari su je razočarali, jer su olako shvatili njeno stanje, a pojedini su se čak i radovali krahu Lunine i Markove veze.

Foto: TvPink Printscreen

Ja mogu da kažem da sam se iznenadila, Savo je jedini koji može da uđe kod mene, on mi prenosi ko je pitao za mene, ja sam se oduševila kad sam čula da je Stanija pitala za mene, Zorica Marković, Miljana... Mića je bio prvi iza mene i smirivao me kad sam imala nervni slom. To su ljudi od kojih ništa ne očekujem, ali dobijem više nego od onih od kojih očekujem - objasnila je Đoganijeva i dodala:
Zlata je ispala jako dvolična prema meni, ja to nisam zaslužila od nje. Pričala je sa devojkom koja je umešana u moju vezu, zbog koje se ja osećam ovako kako se osećam. Razočarala sam se jer sam očekivala da je ona moja podrška i moj prijatelj. Ali od mene ne može niko da napravi žrtvu, već možete da napravite samo borca koji će da vas pobedi.

Ona je ispričala i da je posle razgovora sa Miljkovićem koji je obavila za Uskrs potpuno raskrstila u glavi i sada više nema nedoumica.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam htela da priđem Marku za Uskrs, da popričamo o nekim stvarima. Taj razgovor mi je značio i od tad mi je sve jasno. Želim da se vratim u stanje u kom sam bila, da budem vesela Luna - navela je Đoganijeva, a zatim pozdravila svoju porodicu i istakla da su oni njena jedina i prava ljubav.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'