AKTUELNO

Pogodilo je ono što je čula!

Tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", povela se tema o tome da li je Zlata Đurković ispala dvolična prema Luni Đogani, jer je Maji Marinković rekla da pravi žrtvu od nje.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su se ubacivali u razgovor, a nekoliko njih je počelo da priča o flertu Marka Miljkovića i Marinkovićeve. Miljana Kulić je izjavila da bi volela da Marko ima odnose sa Majom, kako bi se dokazalo da se Marinkovićevoj sviđa Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Luna je istrčala iz Bele kuće i otišla u pab gde je počela da histeriše. Savo Perović, Lepi Mića i Miljana su pošli za njom, ali nisu uspeli da je smire, jer je Đoganijeva sve vreme vrištala.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da slušam te gluposti. Hoće da pričaju o k*rcu mog bivšeg dečka kako će da se nabija (Maja) na njega. Kako ih nije sramota? Šta sam ja ovde, igračka? J*bem vas u usta sve, vi ćete sa mojim srcem da se igrate, koje je tako čudno i puno ljubavi. Dokle preko moje grbače - vikala je histerično Luna.

Njen slom se nastavio, a Miljković nije obraćao pažnju. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'