AKTUELNO

Nije birala reči!

Za vreme "Zadrugovizije" koja je održana ove subote, došlo je i do svađe između ukućanke Stanije Dobrojević i pevačice Sandre Afrike koja je te noći bila jedna od članica stručnog žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Svoje izlaganje na ovu temu Stanija je imala večeras za vreme emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", a tom prilikom ova zadrugarka je rekla kako je sa pevačicom već dugo u svađi.

Foto: TvPink Printscreen

Sandra i ja imamo svađu i još pre Zadruge. Onda se desila i ona slika sa Vladimirom. I dešava se Zadrugovizija. Dala je komentar koji je dala. Ja sam očekivala takav komentar. Nije me Ceca komentarisala, nego Sandra Afrika koja je napravila karijeru preko d*peta! Naš konflikt je neke druge prirode. Kada sam počela da se bavim pevanjem i prva koja je našla to negativno da komentariše, bila je Sandra Afrika. Rekla je kao: "Da li je moguće da je starleta propevala?". Kada je bio novogodišnji program, mene su svi fotkali, nju ne. Posle toga, prva je komentarisala da li imam gaćice! Imala sam crvene gaćice! Udarila je sujeta - govorila je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja jesam imala izlete u muzičke vode, može mi se! Karijeru je napravila preko d*peta! - dodala je u nastavku svog izlaganja Dobrojevićeva.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Stanija Dobrojević

'