AKTUELNO

Rekle su šta imaju.

Kao i svakog ponedeljka na programu televizije Pink je emisija "Pretres nedelje sa Milanom". Voditelj Milan Milošević došao je u Belu kuću, te je došlo vreme da se zadrugari prisete svih onih situacija koje su obeležile nedelju iza nas.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Milan je spomenuo današnju podelu budžeta, a Suzana je imala komentar na sve to.

Ja sam se zahvalila svima u moje ime, zbog Stanijinog komentarisanja  smo dobili nulu od Sandre Afrike - govorila je Suzana, a onda je svoj stav podelila Maja Marinković koja je dobila mali budžet.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nije stvar do najmanjeg budžeta, već do odnosa. To je linija manjeg otpora. Najlakše je dati nama malo novca jer nas ne voli - govorila je Maja.

Zadrugari Bane Čolak i Marijana Zonjić su se takođe žalili na ono što su dobili. Nakon njih,  zadrugarima se obratila Marija Kulić.

Stanija me je razočarala. Miljana se uvek bori za nju. Ovde sam se svađala sa ljudima, a Miljani nije dala čokoladicu od nagrade. Stvarno strašno - govorila je Marija, a onda se ubacila Miljana:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nije me se setila. Ona se nije setila, baš me to iznenadilo. Žena je vođa i sad prema odnosima treba da deli novac. Ne vidim u čemu je problem. Apsolutno me ne interesuju drugi. Pušač sam i sve pare dam na to. Što se tiče Maje, ona nije sposobna. Da l' je glupa ili namerno radi sve ovo - govorila je Miljana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'