AKTUELNO

Kaje se zbog onoga što je uradio?

Ana Korać i David Dragojević su se tokom večeri osamili u pabu kako bi pričali o svojim osećanjima, bivšim ljubavima i prisećali se trenutaka kada su osetili da gaje emocije jedno prema drugome.

Dragojević je priznao da jedva čeka da provodi vreme sa svojom devojkom van rijalitija, zbog čega se ona ozarila, pa mu istom merom uzvratila.

Foto: TvPink Printscreen

Jedva čekam da odem u Veternik kod svojih. Bukvalno izlazimo sami. To me ispunjava - pričao je David.
Jedva čekam da svuda idem sa tobom - dodala je Ana.

Nakon toga su se dotakli i teme o njegovoj bivšoj devojci Aleksandri Subotić i tom prilikom je Dragojević priznao da je odvratno to što je priredio Subotićevoj.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si pričao neke reči koje su teške tako olako. Ti si bio totalni idiot - pričala je Koraćeva.
Kome je normalno to što sam uradio? Odvratno je. Priznao sam da sam se zaljubio u tebe, priznao sam gde sam lagao. Govorio sam reči koje ne mislim da bih mazao oči drugima. U svom ovom ludilu koje trpim jedino pozitivno što imam si ti - pričao je David, dok ga je ona pomno slušala.

Koraćeva se požalila Davidu da je njen bivši dečko želeo da ona bude konstantno kraj njega što je nju gušilo, ali isto tako i da je bio ljubomoran.

Foto: TvPink Printscreen

Ja komentarišem film i nekog glumca, on neće da priča sa mnom po tri sata. Ja ne krivim njega što sam to trpela. Bila sam klinka. Sve sam mislila zaljubljena sam. On je radio nešto u inostranstvu, i ja sam mu rekla da ću da idem kod mame za to vreme, a on je meni rekao: "Budi tu, šta ćeš kod mame" - pričala je Koraćeva Davidu.

Pročitajte još: 'NIJE MI DAO DA GA VOLIM...' Luna se u potpunosti slomila dok je pričala o Marku: Tresla se od plača, nije mogla da dođe sebi! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'