AKTUELNO

Orila se Bela kuća zbog njihove vike!

Zlata Đurković i Maja Marinković ušle su u ozbiljan sukob dok su ostali zadrugari mirno spavali. Naime, razlog njihovog sukoba je Majina nagla promena u ponašanju, koja se ne dopada svim takmičarima.

Poznata po svom britkom jeziku i bogatom iskustvu, Zlata je prišla Marinkovićevoj, kako bi je posavetovala.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ti kažem da neke stvari koje ti radiš ja ne razumem i stojim iza toga. Ja sam ti rekla da si ti samo izgubila percepciju gde se nalaziš. Zašto? Ti si nakon šest meseci počela da iznosiš svoje mišljenje. Ti si se promenila, ne možemo mi da mislimo, mi to vidimo. Ovde sam i moram da budem sa tobom, ti meni ne trebaš, ja tebi ne trebam. Ako ti kažem, ti si tvrdoglava i razmažena, koga tata drži kao malo vode na dlanu. Ti si se uzvezdila, tebi niko ovde ne brani da izneseš tvoje mišljenje, ali ti nisi bila takva. Tvoj način prilaska je vulgaran, bezobrazan, nadmen. Ti si bila normalna devojka, ali tvoj stav govori drugu stvar. Molim te, ne prdi, zamisli kad te gleda neka baba, pa ima i onih 40. koji su grebali na kapiju, ja sam bila dva puta na kapiji. Šta tebi fali? Ušuškana si kao beli medved! Zato te ja molim da izmestiš višak samopouzdanja koji ti je neko grunuo u b*lju pre dva meseca - bila je vidno besna Zlata.
A po čemu sam se promenila? Zbog toga što kažem ono što je istina? Ali to kad ti je Miki psovao, ali si ti sa njim posle bila dobra. Ako ti kažeš tako neke stvari, ne možeš da sediš sa takvim čovekom i piješ kafu! Neki ljudi hoće ovde da prave žrtvu od sebe, ja žrtva nisam. Ja poštujem svaki posao, meni ništa to nije strano. Ja nisam ta koja potencira ne znam ni ja šta. Ja sam realna - odgovorila joj je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'