AKTUELNO

Prijala mu je ova uloga.

Nakon što su završena prva četiri nastupa, u bekstejdžu su zadrugari pričali kako su zadovoljni svojim nastupima. Miljana Kulić je pohvalila nastup svog dečka Lazara Čolića Zole i ovu priliku iskoristila da poljubi Marka Miljkovića sa kojim je imala žustre rasprave.

Zola je prelep, žao mi je samo što se nije dao više u pesmi. On i Miljković su više trebali da pevaju ovu pesmu. Ta pesma opisuje Zolu, jer je imao kockarski život, ali i Marka zato što isto tako voli kocku - pričala je Miljana i ovu priliku iskoristila da poljubi Marka iako ga je neretko prozivala i kritikovala.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, Marko je pevao pesmu "Kocka" koju u originalu izvodi Sloba Radanović, bivši dečko Lune Đogani. Miljković je priznao da mu je prijala večerašnja uloga kockara i da se u skladu sa tim i obukao.

Ja sam bio u ulozi večeras. Ovo je klasičan kockarski stajling. Ovo je kockar koji se pravi da nema ništa, a ima sve - dao je svoj komentar Marko nakon što je otpevao pesmu Slobe Radanovića.

Foto: TvPink Printscreen

Inače, Sloba je pre nekoliko nedelja imao sličan stajling kao Marko večeras, a jedina razlika bila je u boji leptir mašne.

View this post on Instagram

🤙

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) on

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Marko Miljković

#Sloba Radanović

'