AKTUELNO

Vratila se na staro!

Dorotea Jovanović je zajedno sa Draganom Mitar, Marijanom Zonjić, Suzanom Perović i Branislavom Radonićem Brendonom ponela titulu "debeljuca", tj. zadrugara koji su se najviše ugojili od kako su ušli na velelepno imanje u Šimanovcima. Oni su nedavno učestvovali u nedeljnom zadatku Velikog šefa u kome je bio cilj da što više smršaju.

Foto: e-stock Dušan Stanojević, Pink.rs

Podsetimo, Dorotea je po svom ulasku važila za jednu od najatraktivnijih zadrugarki. Međutim, tokom višemesečnog boravka u Beloj kući, priznala je da je jela previše slatkiša i da se zapustila, pa je nabacila višak kilograma.

Foto: TV Pink Printscreen

Izgleda da je na nju veoma pozitivno uticao zadatak Velikog šefa, pošto je svoju liniju dovela do savršenstva. Naime, ona je ovih dana pokazala da je u potpunosti izgubila višak kilograma i da izgleda nikad bolje.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Karađorđe Subotić, koji voli da motiviše ukućane da treniraju i hrane se zdravo, takođe je uticao na njen uspeh, pošto ju je često bodrio i govorio da nastavi da pazi na ishranu. Ovih dana često je upućivao komplimente na račun njenog fizičkog izgleda.

Foto: TvPink Printscreen

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Zadruga 2

'