AKTUELNO

Ona nije skidala osmeh sa lica!

Stanovnici hiper-rijalitija "Zadruga 2" će i ovogovog petka će odgovarati na pitanja koja će im postavljati predstavnici sedme sile.

Foto: TvPink Printscreen

Novinar je želeo da Lazar Jeremić javno ispriča šta je pričao tokom proteklog dana sa Zoricom Marković u čamcu. Naime, Lazar je pričao o odnosu Aleksandre Subotić, Davida Dragojevića i Ane Korać, a tom prilikom je kritikovao svog prijatelja Davida, a rekao lepe stvari o Aleksandri. Nakon više pokušaja i novinara, a i Lepog Miće, da Lazar prizna šta je sve rekao, on je posustao i priznao.

Da li si rekao da je Aleksandra jako dobra devojka i da je izvukla najdeblji kraj u celoj priči? - pitao ga je novinar.
Pomenuo sam to, ali ja sam i Davidu to rekao. Smatram da je Aleksandra dobra devojka i osoba i da ne mrzi Davida i mene. Da jednostavno kad se svađa, kaže mu svašta, ali da to ne misli i da nije loša osoba - ispričao je Lazar.
Da li si rekao da je Aleksandra prošla pakao? - nastavio je novinar.
Da, ne... Rekao sam da ne mogu da zamislim šta je preživela napolju, jer on David uvek priča: "Dokle će ovo više da bude?". Dok god bude morao da trpi to, moraće. Smem da kažem, nego nisam rekao tako direktno - pravdao se Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

Novinara je zatim zanimalo da ispriča šta je pričao sa Davidom o Aleksandri, a Lazar je otkrio da je ispričao da mu je bilo jako krivo što se nije pozdravio sa njom po njenom ulasku.

Imam razloge da i te kako budem ljuta, ali te ne mrzim. Ja sam mnogo zamerila, nije mi pružio ruku, ne da se ne bi dodvorio Ani i Davidu, nego da bi podržao taj stav. Danas smo posle nekog dužeg vremena šetali, pričali - rekla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'