AKTUELNO

Nisu mogli da se slože oko prošlosti!

Zadrugari su večeras na testu predstavnika sedme sile i odgovaraće na njihova pomalo škakljiva pitanja. Aleksandra Subotić želela je da svoj komentar na prethodnu priču, koja se odnosila na fotografije i dokaze iz veze sa Davidom Dragojevićem, zbog kojih je nastala drama. Subotićeva je ispričala o putu na koji je želela da ode sa njim, a David je optužio da kopira priču njega i Ane Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Ovde si čula da pričam sa Anom o tome, pa si rekla. Totalno drugi hotel smo gledali. Kako manipuliše. Ja sam rekao, sa moje strane se ugasila strast i sve to. To je jedna klasična navika, ostala navika i da je štitim - izneo je David.
Kunem se da je sa mnom želeo. Želeo si. Lažeš, kao što si se kleo da me voliš. Kleo si se u brata da me voliš, zato ti se i ne javlja. I te kako je strast između nas kuljala, nismo uspeli sebi to da obezbedimo, zbog toga smo otišli u Beč. Mi smo toliko želeli to, da smo otišli na slepo. David je rekao: "Idemo, znam da ti to voliš". I te kako postoje dokazi da je naša veza lepo funkcionisala - govorila je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Ne možeš da kažeš da je bilo strasti, kada nismo odnose ni napolju imali - odbrusio je Dragojević.
Čim smo ušli u sobu, odmah si navrnuo na mene. Nisi se ni okupao, a navrnuo si na mene. Davide, prestani - otkrila je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'