AKTUELNO

Odlučila je da ispriča sve što zna!

Stanovnici hiper-rijalitija "Zadruga 2" će i ovogovog petka će odgovarati na pitanja koja će im postavljati predstavnici sedme sile.

Foto: TvPink Printscreen

Urednik portala Pink.rs i novinar Darko Tanasijević je uputio pitanje i Zorici Marković, a odnosilo se na njegov flert sa Majom Marinković, kao i njegov odabir pesme za predstojeću "Zadrugoviziju". Podsetimo, Miljković je odabrao pesmu "Kocka" koju izvodi bivši dečko Lune Đogani, Slobodan Sloba Radanović.

Pa, ja imam konjsku glavu i veliki mozak, konji su pametne životinje. Ovu sam igru naučila odavno. Meni je ovo jeftina priča. Manipulacija od početka Marka Miljkovića, na šta ima pravo. Što se tiče kazina, ja nisam ništa primetila. Čula sam ovde priču, to su neke balalajke za raskid. Videli smo pre toga veće manipulacije - ispričala je pevačica, pa dodala:
Što se tiče Maje, ja Maju ne prepoznajem poslednja dva meseca. On je naveo da je to uradio namerno, jer je ona kao pila, a ne sme da pije. Meni je zaparalo uši, rekao joj je: "Reci jednom u životu istinu". Ona devojka stalno priča istinu. Sve je namerno uradio. Marko Miljković jako voli kad ga vi dižete za pitanja, da bude aktuelan. Meni je ovo jako smešno, čestitam na njegovoj manipulaciji. Šta bi Marko pružio sam? Da nije zavrteo priču sa ovim devojčicama, lako je manipulisati njima - ispričala je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče "Zadrugovizije", to je više sreća, nego pamet. Naravno da će biti interesantno pošto je Sloba u pitanju. Sve ide u njegovu korist. Zaista treba biti dobar rijaliti igrač da se sve to izgura do kraja. On gazi do tog cilja. Meni je posle one klupe i hotela sve jasno. Ja sam u ratu sa njim i biću, jer je bezobrazan - rekla je Zorica.
Ide Uskrs, mogu samo da se prekrstim jer je samo jednu slagala, nije me vređala, kulturno je iznela svoje mišljenje. Samo je jednu stvar rekla, da sam ja uradio namerno i da igram igru sa Lunom, ja sam lepo objasnio da samo nisam hteo u zadnje vreme da pazim. Znam gde sam, nisam napolju. Ko bi to napolju pazio? Ovde sam pazio, ali se desi taj pogled koji sam uputio navodno Staniji, ali nebitno sad, neću da se pravdam. Kad sam pazio, desio se problem, kad nisam, opet se desio problem - ispričao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: KAD GA VIDIM, DOĐE MI DA GA POLIJEM VODOM! Luna gori od besa prema Marku Miljkoviću nakon RASKIDA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'