AKTUELNO

Ne planira pomirenje!

Učesnici najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja novinara. Oni će kao i svakog petka pitati zadrugare sve što zanima milionsku publiku koja ih svakodnevno prati.

Foto: TvPink Printscreen

Urednik portala Pink.rs i novinar Darko Tanasijević imao je pitanje za Marka Miljkovića, a odnosilo se način na koji je raskinuo sa Lunom Đogani.

Što se tiče razgovora, mi smo razgovor za naš raskid obavili ispred hotela. Sve što sam pričao ispred hotela, mislim i sad. Nisam dobio nikakvu povratnu informaciju što se tiče njenog ponašanja i ljubomorisanja. Što se tiče raskida za crnim stolom, Luna je ta koja veruje više ovim ljudima nego meni i potpuno sam sebi dao za pravo da pred tim ljudima raskinem sa njom, da svi čuju i vide i da se slade. Ljuba, Marija, Stanija, Zorica... Da oni čuju, da se slade, da im bude drago. To je najveći razlog zašto sam za crnim stolom raskinuo. Nemamo o čemu da pričamo više - odgovorio je Marko, a zatim ga je Darko upitao da li je ovo konačni kraj i kako se oseća, a Miljković je imao odgovor:
Meni je žao što smo raskinuli, ja nju i dalje volim, ali nas dvoje ne možemo da funkcionišemo. Nema teoretske šanse. Ne vredi. Na silu da radimo neke stvari... To nije normalna veza i skladna veza - rekao je Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: TUGOVALA POSLE PRIČE O MARKU! Đoganijeva sela na prag Bele kuće, pa se SETILA ANABELE! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'