AKTUELNO

Ponovo bi žrtvovao vezu sa Lunom zbog pogleda prema bivšoj?

Prošla žurka donela je mnogo nevolja između ljubavnih parova, a kako nikako ne može da se razreši ta tema, naredno pitanje u emisiji ,,Pitanja gledalaca" bilo je za Marka Miljkovića.

Za raskid Lune Đogani i Marka zaslužno je njegovo flertovanje sa Stanijom Dobrojević i Majom Marinković sa kojom je Miljković već bio u ljubavnoj vezi, doduše kratkog daha.

Foto: TvPink Printscreen

Da možeš da vratiš vreme unazad, da li bi opet gledao Maju i Staniju i da li bi to bilo vredno veze sa Lunom - glasilo je pitanje.
Nemam šta da objašnjavam za svoje gledanje, ja ne branim nikome da gleda, niti da meni može da brani neko da  gledam. Pazio jesam gde gledam jedno vreme, ali sam onda prestao. Da možda je na sekund bio upućen pogled Maji i Staniji, i Snežani, Zorici nije bio upućen čini mi se - izjavio je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Da bi me gledao, zviznula bih ti. Kakav frajer, ti si običan traktortista, osušena glista. Napravili ste od njega j*bača, odvukao 5 devojaka u krevet. Ja sam Zorica Marković, a ti si traktorista iz Brusa - odbrusila mu je Zorica.
Luna ni približno ne voli Marka kao Slobu. Pokušala je da Slobu zaboravi sa Markom, ali ona njega i dalje voli. Pre je pogađalo kada neko peva Slobinu pesmu, Kijinu. Marko je za nju bio neosvojiva tvrđava, samo je to bilo. Dozvoljava Marku da urinira po njoj, očigledno je to i njoj odgovaralo  - bila je otvorena Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-prilogu u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'