AKTUELNO

Đoganijeva je sve rukama skrivala lice.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" danas odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Naredno pitanje bilo je za Marka Miljkovića ,a glasilo je "Da li je to što si uzeo da pevaš pesmu Slobe Radanovića želja za pitanjima i da Lunu ugasiš".

Već danima se peva ta pesma ovde. Drugi put ću ponoviti, on je isprozivan kao kockar, mene prozivaju da sam kockar, to je jedini razlog zbog kog smo uzeli tu pesmu Slobe Radanovića - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Ne bira način da skrene pažnju na sebe. Ti jesi kockar, odgovara ti što pričamo o tebi sad - navela je njegova ljuta protivnica Zorica Marković.

Foto: TvPink Printscreen

Ja volim da se kockam sa ovakvima kao što si ti. Moje zanimanje je sprdanje Zorice Marković, da, ja jesam bivši dečko Ene Popov. Što se tiče pesme, ja hoću da vidim kolika je mržnja u ovim ljudima, u nama ništa, samo želja da zabavimo gledaoce. Luna se prva složila da pevam ovu pesmu. Ako je raščistila sa tobom osobom, neće joj smetati, ako joj smeta što sam izabrao ovu pesmu ona nije raščistila sa Slobom Radanovićem - zaključio je Miljković, dok je Luna sve vreme držala šake preko svog lica.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'