AKTUELNO

Ne mogu da se dogovore oko pesme koju će da pevaju.

Rebeka Popović i Pavle Jovanović uspeli su na kraju da se dogovore oko pesme koju će pevati na "Zadrugoviziji" koja će biti uživo u subotu veče na programu televizije Pink, a na kojoj će ukućani predstaviti svoje pevačke sposobnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Veliki šef poslao je tokom dana pismo u kom je naveo da je potrebno da se Rebeka i Pavle dogovore oko pesme sa kojom će nastupati ili će biti kažnjeni. Oni tokom sastanka nisu mogli da se dogovore, a burno je bilo i nakon što su svi ukućani otišli od crnog stola.

Popovićeva nije želela da peva numeru "Srećo moja" Aca Pejovića, koju je Pavle predložio, zbog čega su se žestoko posvađali.

Foto: TV Pink Printscreen

Daj, nemojte me zaj*bavati, koje su to fore? Sve zvezde, sve ovo, sve ono, sve nabeđeni likovi. Ako smo tim, ako ti je nastup tri minuta, onda imam i ja pravo da učestvujem u nečemu. Ja neću ništa, želim da nađemo kompromis. Ti nikad nećeš ništa, samo gledaš sebe. Vidi koju još imaš bivšu devojku, pa uđi u Zadrugu 3! - govorila je Rebeka.

Foto: TV Pink Printscreen

Rebeka, ja pristajem da stojim na bini, a ti pevaj. Ti ne znaš šta hoćeš, ti nešto želiš, a ne znaš šta hoćeš! Pi*ka ti materina klošarska - pričao je Pavle.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Pavle Jovanović

'