AKTUELNO

Luni neće biti lako!

Naredno pitanje ponovo je bilo za Marka Miljkovića, koji je ove večeri imao mnogo toga da opravda. Gledaoci su zapazili današnju raspravu između Lune Đogani i njega, te ih je zanimao razlog zbog kog je Miljković počeo da gleda u druge devojke.

Kockaru ofarbane brade, danas kažeš Luni da tu facu više neće da vidi! Vrhunac bezobrazluka tvog je: "Nisam namerno gledao, a nisam ni nenamerno gledao". Kako si onda gledao druge devojke, objasni nam - glasilo je pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Do trenutka dok nije ubacila Brendona u našu priču, ja sam odlučio da neću da brinem gde ću da gledam. Ako se desi neki pogled, neka se desi. Eto desio se taj pogled, ja jesam gledao, to nije ništa strašno, desilo se to, ona je videla na taj način. Ona je to protumačila kao neki vid flerta, ali nije ga bilo. Da sam gledao, gledao sam, ali to ne dokazuje ništa, to dokazuje samo preteranu ljubomoru od nje, što se meni ne sviđa. Nisam to namerno uradio, samo što nisam više hteo da pazim - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam celu noć bila sa Majom. Marko je gledao Maju kao hipnotisan, i meni to nije lepo. To je devojka s kojom je on imao s*ksualne odnose, posle toga sam ja otišla sa Majom u toalet gde je bila Zorica, ja ne volim takve stvari i rekla sam joj da ja to ne podržavam. Ja sam joj pokazala da je to Marko Lunin, stvarno sam videla, to nije bolesna ljubomora, ali to nijednoj devojci ne bi prijalo. Ali ni Maja nije kriva jer on gleda u nju - ispričala je Aleksandra.
A šta pričaš Aleksandra? Ja sam joj sve to rekla, sve je to otišlo u etar. Sad si sama videla da su se oni videli? Ponavljaš sve moje reči, sad potvrđuješ da si ti to videla. Si čula šta se ovde pričalo? - odbrusila je Stanija Subotićevoj.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče Stanije, ona je sama kriva jer je spajaju sa Markom, pošto ga je uhvatila za d*pe. Stanija svesno ulazi u sukob sa mnom, koji joj ne treba - dodala je Aleksandra.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'