AKTUELNO

Bila je oštra prema cimerki.

Voditelj Milan Milošević podigao je Zlatu Đurković i upitao je o sukobu sa Majom Marinković. Naime, tokom dana kada su trebali da odaberu numere za nastupe koji će prirediti do subote kada će biti spektakl ,,Zadrugovizija 3", zadrugarke su zbog toga došle u konflikt. Zlata je tokom izlaganja istakla da ne smatra Maju za pevačicom, ali da će pronaći kompromis.

Foto: TvPink Printscreen

Zlato, nastavljaš da mafijaš i ne daš Maji da ima svoj deo nastupa, kakav je to način - glasilo je pitanje.
Maja nije pevačica, konflikt koji se desio između nas, nije ni prvi ni poslednji. Ja ne znam zašto se ona toliko promenila i šta utiče na njene stavove. Moje mišljenje se o njoj promenilo, način ophođenja prema mnogim ljudima ne odobravam. Odjednom je ta promena u njenom ponašanju evidentna. Što se tiče konflikta danas, bio je u vidu tih nekih promena, samo sam želela da odradimo nešto drugačije za Zadrugoviziju. Radim sa Majom i Borom, nažalost morali smo da nađemo neki kompromis, budući da se zna odnos između njih dvoje - izjavila je Zlata.

Foto: TvPink Printscreen

U raspravu su se umešale i Miljana i Marija Kulić, ali na kraju je Marinkovićeva odlučila da progovori, te je izjavila da će odluka pasti na nju, da li će pevati ili imati neku drugu ulogu u performansu.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'