AKTUELNO

Sve joj se vratilo!

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Luna Đogani imala je potrebu tokom rasprave zadrugara oko Marka Miljkovića i parčeta mesa koje je, po njihovim rečima uzela Stanija Dobrojević, što je on demantovao, da iznese svoju stranu priče. Luna se prvo obratila Zorici Marković koja je dobacila Đoganijevoj u jednom trenutku da se isto tako kako se ona sada oseća, osećala i njena ljuta rivalka iz prve sezone ,,Zadruge" Kristina Kija Kockar, a potom je ušla u raspravu sa Miljkovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Meni se to i kako vratilo i pre nego što sam stupila sa Markom u vezu. Marko je danas rekao da sam pila alkohol, on je iskoristio i pokušao da od mene napravi alkoholičarku. Nisam bila pijana niti sam pila. Napad je najbolja odbrana. Ja ću posle da imam probleme - izjavila je Luna.
Hoću da prestanu problemi koji nastanu kad se ti napiješ. Nije ti prvi put da praviš problem u alkoholisanom stanju. Prećutao sam ti deset puta kad si pijana, sinoć nisam - urlao je Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija da hoće, on bi preksutra bio sa njom, čak i sa Anom Korać. A ti si njemu prevozno sredstvo do pobede, dozvoljavaš jednom Miljkoviću da pravi budalu od tebe. Moj momak da radi to kako radi, rekla bih mu: ,,Marš u p*čku materinu" - dodala je Miljana Kulić.
Ja to nisam videla, ali mi je rečeno u poverenju - dodala je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ŠTO SE MENE TIČE, DAVID MOŽE NA MARS DA IDE: Ana Korać definitivno OTPISALA Dragojevića! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'