AKTUELNO

Đoganijeva više ne može da toleriše Miljkovićevo ponašanje.

U dobro poznatom terminu, u Belu kuću ušetao je voditelj Milan Milošević, kako bi se zajedno sa zadrugarima suočio sa intrigantnim pitanjima gledalaca. Kako je prošla nedelja bila i više nego burna, zadrugari su imali dosta zanimljivih pitanja od strane publike.

Čemu ono gledanje drugih devojaka sinoć na žurki, naročito si gledao Staniju - bilo je naredno pitanje koje je stiglo za Marka Miljkovića.

Foto: TvPink Printscreen

Zato što imam oči, naravno da pogledam. Naravno da mi pogled prođe non-stop. Ni sa kim nisam pričao povodom toga. Pogled mi naravno prođe, nisam se zagledao ni u koga tako da to je to - branio se Marko.

U celu priču se umešao Lepi Mića koji je optužio Staniju Dobrojević da se namerno meša u Miljkovićevu vezu sa Lunom Đogani.

Niko ništa nije odgovorio na već šest pitanja. Ona je uzela ćevape iz tanjira Marka Miljkovića, i te kako ga interesuje, i te kako njuška - rekao je Mića.
Ti meni pokušavaš da mi nametneš svađu sa Lunom od kako si ušao ovde. Provaljen si kod mene, to možeš kod ovih što nisu inteligentni - odbrusila je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim je ustala i Luna, koja je nedvosmisleno objasnila zašto se naljutila na svog dečka, tokom sinoćne žurke.

Drago mi je što sam uvek u pravu, Marko drago mi je što sve ovo čuješ. Ja sam danas ovo već rekla Marku da će biti. Oboje su slagali za stolom. On je celu noć gledala u njega. Ona je uzela piletinu iz njegovog tanjira, uzela je piletinu od njega, zagrizla je i pogledala u njega. On kaže da nije, ali ja možda nisam dobro videla. Ako neko meni može da uzme dečka, neka ga uzme slobodno, neka ga nosi. Maja je verovatno mislila na njega kad je rekla "Džukelo". On je gledao u njihovom pravcu celo veče. Moj dečko je gledao druge devojke i smeškao se. Meni ne pada na pamet da ispadam budala, ne pada mi na pamet da mi neko nabija rogove. Ja sam se u njega zaljubla. Ja sam to videla svojim očima. Ja sam Ljubu pitala "Da li vidiš isto što i ja?". Da li je on to radio slučajno, ne znam. Jutros mi je rekao da nije ni namerno, ali da nije ni slučajno, jer sam ga ja spajala sa Brendonom pa da bude neka devojka u priči. Stanija ti nisi problem, bilo koja druga devojka je to mogla da bude, on kao moj dečko to ne sme da radi. Osećam da on to radi namerno kako bi se nas dve svađale. Pre dve nedelje smo pričali o njegovoj bivšoj devojci, pitala sam ga kako izgleda, on je rekao "Liči na Staniju". Meni na slici nije ličila na Staniju, on je rekao "Liči, nju napolju tako zovu". Stanija, ti nisi ništa kriva, ti nisi problem. Ti si slobodna možeš da radiš šta poželiš, a on je moj dečko i mora da pazi šta radi. Ja se osećam loše. Neću da me bilo ko šta pita više za ovo - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

To je mrvica kako se Kija osećala. Ti meni p*čko diraš sinove, ja sam u pravu i nemoj više slučajno da pokušaš da kažeš na ovu temu - dobacila je Zorica Marković.

Marko je pokušao da se opravda, ali Đoganijeva ga je nekoliko puta presekla, pa je on odustao od pravdanja.

Sinove ti niko nije pominjao. Luna je malo više popila sinoć, iskonstruisala je sebi u glavi priču koja nema veze sa mozgom. Ja sam uglavnom gledao pravo, ali mi je pogled nekad i išao. Ja mogu da gledam kad god hoću, niko meni neće da zabrani gde ću da gledam. Nijednom se nisam zagledao u Staniju i flertovao sa njom. Što se tiče piletine, bilo mi je u tanjiru jedno parče, čuvao sam da pojedem pred spavanje, u jednom trenutku sam video dva ugriza, ne znam ko je jeo. Nisam hteo da jedem. Nisam se obratio Staniji - rekao je Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SPREMITE SE ZA PRAVI SPEKTAKL: Ovo su pesme kojima će se zadrugari predstaviti na 'Zadrugoviziji 3' (VIDEO)

Pogled govori više od hiljadu reči - dobacila je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Nemam šta više kome da se pravdam, to su nejasnoće - zaključio je Marko.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Luna Đogani

'