AKTUELNO

Zadrugarima neće biti dobro kada se otvore sve ove teme!

Kao i svake srede, Bora Santana i Bane Čolak spremni su da naprave šou u emisiji radio "Amnezija" koja se emituje uživo na televiziji Pink, kao i na radiju 91,3 FM stereo.

Foto: TvPink Printscreen

Veliki šef je poslao pismo na adresu Bele kuće, koje su već svi očekivali, a koje je pročitala Suzana Perović, ovonedeljni vođa.

Dragi zadrugari, vreme je da počne radio "Amnezija". Bane i Bora moraju odmah otići na svoja mesta. Budite zabavni, duhoviti i intrigantni - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Za nama je nedelja prepuna burnih dešavanja. Burne žurke, svađe i nerazjašnjene stvari u ljubavnom trouglu Aleksandra Subotić, David Dragojević i Ana Korać, kao i sinoćni Anin i Davidov raskid, povratak Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole koji je okrenuo kuću naglavačke, odnos između Lune Đogani i Marka Miljkovića, kao i njihove razmirice zbog njegovog prijateljstva sa Branislavom Radonićem Brendonom, samo su neke od tema koje će Bora i Bane pokušati da razjasne ove srede. Nakon čitanja pisma, odmah su se uputili ka prostoriji u kojoj se snima emisija, kako bi započeli ovonedeljnu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pročitajte još: BEZ VERENICE, BEZ DEVOJKE, A SADA I BEZ OVOGA: Šokiraćete se kada budete videli očajnički potez Davida Dragojevića, nakon što ga je Ana Korać KAZNILA ovako! (VIDEO)

Ostanite uz televiziju Pink i najgledaniju emisiju "Amnezija", a kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavkog ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'