AKTUELNO

Ona mu je bila rame za plakanje.

David Dragojević večeras se žestoko posvađao sa svojom devojkom Anom Korać. Oni nisu pričali tokom cele žurke, a nakon što je muzika stala, Ana je odmah otišla da spava u sobi za rehabilitaiciju.

David je nekoliko sati razgovarao sa Lazarom Jeremićem u dvorištu, a zatim je ušao u Belu kuću, kako bi legao na spavanje.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, u garderoberu je sreo Marijanu Zonjić koja je želela da ga uteši i da mu poneki savet. Oni su se zavukli u garderober i razgovarali, pokušavajući da se sakriju od kamera.

Nemam snage više, znaš kako mi nije dobro. Baš se trudim oko nje, ne znam šta radim pogrešno. Ne vredi. Kao da ću da se raspadnem, tako se osećam - pričao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Nemaš vetar od leđa od nje. Vidi se sve, džabe vileniš za stolom. Pogrešio si, sad nema nazad. Nju sad mnogi tovare, skontao si i sam. Treba da se držite zajedno. Ja tebe stvarno mnogo gotivim, jesi sad sj*bao stvar, ali - ostala je nedorečena Marijana.

Da li će Ana gledati blagonaklono na ovo Davidovo iznenadno druženje sa Zonjićevom, ostaje nam da vidimo.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ŠTA SVE NEĆU DOŽIVETI SA TOBOM! Marko OŠTRO kritikovao Lunu, ona da dočekala na nož OVIM REČIMA! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'