AKTUELNO

Najviše uživali tokom žurke.

Pred kamerama rijaliti programa "Zadruga" u prvoj sezoni Nadežda Biljić aktivno je imala intimne odnose sa Mikijem Đuričićem, dok je u drugoj sezoni sve iznenadila nakon što je uhvaćena u žestokoj akciji sa Tomom Panićem.

Foto: TvPink Printscreen

Ljubav između Nadežde i ovih zadrugara brzo je doživela svoj vrhunac, zbog čega je Biljićeva trenutno bez emotivnog partnera. Izgleda da to neće biti slučaj još dugo, s obzirom na to da je Nadežda danas tokom proslave rođendana Jovane Tomić Matore bila veoma bliska sa Lazarom Jeremićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje se nisu razdvajali tokom žurke koja je bila danas, zajedno su igrali na stolicama, a u nekoliko navrata bili su toliko bliski da su ih samo milimteri delili do poljupca. Lazar i Nadežda su se odlično proveli, kao i svi zadrugari, a da li će oni biti novi ljubavni par u kući, vreme će pokazati.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, Lazara već danima prate priče da mu se sviđa David Dragojević koji je svoju devojku Aleksandru Subotić pevario sa Anom Korać. Njih dvojica usnimljeni su u nekoliko navrata kako se drže za ruke, a jednom prilikom David je sedeo kod Lazara u krilu.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Lazar Jeremić Jera

#Nadežda Biljić

'