AKTUELNO

Imala je veliku podršku od njega.

Svoju životnu priču tokom popodneva Aleksandra Subotić pričala je Lepom Miću, tok je u kafiću "Dubioza" trajala proslava rođendana Jovane Tomić Matore. Aleksandra je svoju ispovest započela pričom o Aleksandru Čabarkapi, čoveku sa kojim ima dete.

Foto: TV Pink Printscreen

Subotićeva je rekla Mići kako je izgledao njihov odnos, kao i da je presekla svaku komunikaciju sa njim u momentu kada je čula da se Čabarkapa oženio u zatvoru.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni Karađorđe u zatvoru, sa Ljubom ne pričam. Ja sam tu videla da me on zavlači. Ja sam njemu rekla: "Ja ulazim". On je mene zvao iz zatvora, a i sve vreme je bio uz mene. Samo u jednom trenutku... Ja nisam znala da će on da se oženi - govorila je Subotićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ulazim u rijaliti i sve super negde do kraja januara, početka februara i odjednom kao on se ženi. I ja kao: "Kako se ženi?", kad ono u zatvoru napravi svadbu i oženi tu ženu. Ja tu kažem: "Završila sam sa njim", ja sam bila sa njim kada sam imala 16 godina, u 17. se porodila i ja sam već tada napunila 19, 20 godina i počela sam da kapiram neke stvari. I to kada sam videla, ja sam rekla: "Kraj" i odmah presekla - pričala je Aleksandra.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Aleksandra Subotić

'