AKTUELNO

Matora danas slavi 29. rođendan.

Jovana Tomić Matora danas proslavlja rođendan, zbog čega joj je Veliki šef priredio veliko slavlje u kafeu "Dubioza". Matora nije skidala osmeh s lica, a posebno je bila iznenađena kada je videla šta joj je sve priređeno.

Foto: TV Pink Printscreen

Za svoj rođendan Matora je dobila veliki broj poklona, koji su bili ispraćeni uz gomilu hrane i pića, a takođe ova zadrugarka imala je priliku da pročita i rođendanske čestitke od strane svojih najdražih.

Foto: TV Pink Printscreen

Zanimljivo je i to da su Jovani ovoga puta pisali i bivši cimeri iz Bele kuće sa kojima je boravila u "Zadruzi 1", Teodora i Gordana Džehverović, ali i Anđelo Ranković. Takođe, Jovana je dobila i čestitku od svojih roditelja u okviru koje su spomenuli i njenu devojku Sanju Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Draga naša ćerko, sine i ćerko. Želimo ti srećan rođendan, da ga provedeš u sreću i veselju. Zelenokosa naša ljubimo te i nedostaješ nam. Koja je sledeća boja? Ćerko, ništa manje nije vrednije od zdravlja, to imaš na umu. Poljubi Sanju za nas i nemojte se svađati - poručili su Jovani roditelji.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovanice sve najbolje od porodica Radović. Vole te Ivan i Anastasija - pisalo je u čestitki, koju je pročitala Matora u suzama, a zatim je dodala: Ovo je moj najbolji drug koji je u zatvoru!

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Jovana Tomić Matora

'