AKTUELNO

On je ove nedelje zajedno sa Suzanom pravio raspodelu budžeta.

Miki Đuričić i Rebeka Popović ušli su u raspravu, nakon što se ovaj ukućanin iznervirao zbog raspodele novca. Miki je rekao kako Rebeka nije zadovoljna sa dve hiljade dinara, koliko je ove nedelje dobila od Suzane Perović, sa kojom je on pravio raspodelu novca.

Foto: TV Pink Printscreen

Đuričić je istakao i kako se Rebeka nikada ranije nije žalila na bužet, iako je dobijala duplo manje novca, ali da je odlučila da se pobuni nakon što je videla da je on zajedno sa Suzanom pravio raspodelu.

J*bem ti i tatu i mamu! G*vno ne zahvalno! Koliko puta sam ti ja dao i pare i šta ti treba i ovo i ono... Prvo, mi nismo uzeli velike budžete. Ti si poslednja osoba koja je trebala da se žali. Sve što je Suzanino, to je i moje! Sram da te bude, ti da kažeš da nisi zahvalna! Ma marš u pi*ku materinu! Nisi se žalila kada si dobila 1.000, sada si našla da se žališ kada znaš da ja imam veze s ovim. Marš! Nisi fer. Ja sam poslednji gde treba da se žališ - pričao je Miki Rebeki.

Foto: TV Pink Printscreen

Da smo napolju, takav bih ti šamar pukao da ti se glava okrene! Marš g*vno jedno odvratno! U najvećim našim svađama ja sam mislio na tebe! - nastavio je Miki.
Dobro... Hvala! Važi!

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miroslav Miki Đuričić

#Rebeka Popović

'