AKTUELNO

Tresla se Bela kuća.

Voditelj Milan Milošević je ovog ponedeljka ušao u Belu kuću kako bi Suzana Perović, ovonedeljni vođa, izabrala svoje potrčke. Pre izbora, zadrugari su prokomentarisali podelu budžeta, koja je uzburkala Belu kuću.

Foto: TvPink Printscreen

Najglasnija među onima koji su se bunili bila je Rebeka Popović, koja je ovoga puta naišla na osudu od strane Mikija Đuričića, ali i svog dečka Marka Petruševića Petrućija.

Nezahvalna si - rekao je Petrući.
Nemojte zagovarati bratstvo, jedinstvo, sestrinstvo sada. Ja sam samo rekla zato što si ti rekao da se zalažeš za pušače - rekla je Rebeka Mikiju, koji je samo par minuta pre toga rekao Bori Santani da se ne buni zbog malog budžeta, jer su veći budžet morali da dobiju zadrugari koji konzumiraju cigarete.

Foto: TvPink Printscreen

Sad kad si dobila dve hiljade se buniš. Idi kradi sa tuđih rođendana i slava. Svari hranu, nemoj je povraćati, pa nećeš biti gladna. Nije taj lud što te je ošamario - urlao je Đuričić za crnim stolom.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TI DA ZNAŠ ŠTA JE POENTA RIJALITIJA, TI BI DO SAD POBEDIO: Miki i Mića zaratili, Đuričić ga najstrašnije isprozivao, TRESLA SE BELA KUĆA! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'