AKTUELNO

Čolak se pušio od besa!

Danas je na luksuznom imanju poznatijem kao "Zadruga 2" otvorena prodavnica u kojoj učesnici kupuju namirnice za narednu nedelju.

Foto: TvPink Printscreen

Ovoga puta, Veliki šef je obavestio zadrugare da će u prodavnicu ulaziti grupe od po četvoro učesnika, te da će se tamo zadržati po 10 minuta. Kada su saslušali pismo, oni su odmah pojurili ka prodavnici.

Iako su zadrugari spontano napravili red, to nije išlo baš tako kako su planirali, pa je Dragana Mitar u prodavnicu ušla preko reda, što je naročito iznerviralo Baneta Čolaka.

Foto: TvPink Printscreen

Došao sam prvi, ulazim četvrti. Zbog klošara! Krivo mi je, nerviram se, ja sam takav. Džabe ti i BMW, i Siki i sve, kad su klošari. Otvore se vrata, ona uleti! Kakvi ljudi, kakva g*vna! Hajde Aleksandra, kad sam pustio sve, uđi i ti. Top mi je drugarica Dragana, top. Mića je u pravu, treba ih vređati od ujutru od kad otvorim oči - urlao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LIZALA BIH TE OD GLAVE DO PETE: Luna na najslikovitiji način objasnila Marku koliko je lep, Miljković nije znao šta da joj odgovori! (VIDEO)

Stvarno si klošarka - vikao je Čolak kada je video Draganu.

Ipak, ona nije reagovala već je nastavila sa svojom kupovinom, a zadrugar nije mogao da se smiri.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Bane Čolak

#Dragana Mitar

'