AKTUELNO

Iznela svoj stav!

Vezu Lune Đogani i Marka Miljkovića, sa kojim nije u dobrim odnosima, komentarisala je Miljana Kulić pre svog ulaska u "Zadrugu 2" kada je gostovala u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević.

Foto: TV Pink Printscreen

Tom prilikom Miljana je izjavila kako Luna moli Marka za ljubav, dok je sa druge strane, kako Miljana smatra, Miljković u vezi sa Đoganijevom samo zbog interesa.

Foto: TvPink Printscreen

Veza iz interesa! Marku sam i ja bila prikolica i pticama na grani je jasno da je sa njom samo iz interesa. Ponižava je pred celim svetom, ali u celoj toj priči mi je Luna još veća budala. Bukvalno, moli za ljubav. Ona ne bi trebalo tako da se ponaša. Ja ne znam koja žena tako moli muškarca da bude sa njom? Šta je ona, krpa za brisanje? - rekla je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da se Luna poslednjih dana često svađa sa Markom zbog Brendona, kao i sa Brendonom, Miljana je komentarisala i odnos Miljkovića i Radonića i tom prilikom istakla kako je ubeđena da gaje emocije jedan prema drugom.

Foto: RTV Pink

Batica je prepoznao baticu. Bi baticu! Ja razumem muškarce koji se druže, ali vidi se iz aviona da se Brendonu dopada i Petrući i Marko Miljković... - dodala je Miljana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miljana Kulić

'