AKTUELNO

Čak i na njene oči to rade!

Urednik Pink.rs portala i novinar Darko Tanasijević imao je pitanje za Aleksandru Subotić. Darka je zanimalo kako se Aleksandra oseća kada gleda intimne akcije Ane Korać i Davida Dragojevića.

Foto: TvPink Printscreen

Kako se osećaš kada čoveka sa kojim si bila dve godine, sa kojim si planirala budućnost, kada gledaš da na tvoje oči druga devojka trlja međunožje - upitao je Darko.
Nije mi prijatno, koliko puta prođem pa ispod ćebeta to rade. Meni to iskreno, nije mi najprijatnije da gledam. Navikla sam da ih vidim zajedno, da se poljube u nos, šta već rade... Ali ja sam bila sa njim pre tri meseca i nije mi lepo, još mi nije tako prihvatljivo, ne znam, jednostavno to je bilo moje pre tri meseca, ja sam bila sa njim, ja sam bila u tom položaju, a od mene je bežao kao đavo od krsta - odgovorila je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Nije, nego me nisi s*ksualno privlačila, što to ne kažeš sunce - ubacio se Dragojević.
U krevetu se nismo mazili, jer je govorio da želi porodicu i nešto više, a nije hteo da se kompromituje, to mu je bilo opravdanje, što imam dete napolju. Trudila sam se da gledam na njega kao na ozbiljnog muškarca. Opet njegova porodica je dosta patrijahalna, a sad kaže kako nije hteo sa mnom ovo, da ga nisam s*ksualno privlačila - dodala je Subotićeva.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'