AKTUELNO

Nije birao reči!

Nakon razgovora sa voditeljem Ognjenom Amidžićem, Aleksnadra Subotić otišla je sa svojim ocem, Karađorđem Subotićem da prošeta. Nakratko su se zadržali u Beloj kući, gde je Subotićeva iskoristila priliku da prokomentariše ponašanje Davida Dragojevića tokom intervjua.

U kući se našao Marko Petrušević Petrući koji nije imao lepo mišljenje o Davidu. Međutim, Aleksandra ga je branila i ovaj put, iako joj je on naneo toliko bola.

Foto: TvPink Printscreen

On je meni postao toliko smešan, ja ga ovako gledam i smejem se. Pored mene je bio šmeker, sad se utvrđuje da li je uopšte muškarac. Strašno, običan dripac, pre nije nosio kačket, sad stavi kačket i mlati nešto rukama. Pored ove se utvrđuje da li je muškarac. Dok je bio sa mnom, bio je muškarac - ispričala je Aleksandra.
Nije bio muškarac, nije ustajao, bio je p*čka. Dok je bio sa tobom, nije nosio kačkete - odbrusio je Petrući, dok je Subotićeva i dalje pokušavala da odbrani svog bivšeg verenika i da ubedi zadrugara da je Dragojević ipak muškarac.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: VRELA AKCIJA ISPOD JORGANA! Nakon popodnevne dremke Luna i Marko nisu mogli da obuzdaju strasti! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'