AKTUELNO

Trebalo je da zaradi novac za njihovu porodičnu zajednicu.

Aleksandra Subotić i David Dragojević večeras su razgovarali sa voditeljem Ognjenom Amidžićem o svim aktuelnim dešavanjima u njihovom odnosu. Inače, David je svoju verenicu Aleksandru prevario sa Anom Korać.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon ovog razgovora njih dvoje uputili su se u Belu kuću, a o Davidu sa Zoricom Marković, Marijom Kulić i svojom majkom Ljubom Pantović razgovarala je Aleksandra Subotić i iznela nove detalje iz veze koju je imala sa Dragojevićem.

Ja sam rekla da je naša ljubav bila na vrhuncu kada je otišao u Ameriku, da bi zaradili nešto za kuću. To je bio cilj njegovog odlaska u Ameriku, a nije doneo ništa. Građevinu neku je radio, dobijao je tamo platu. Gledam ga kako laže. On sve priča jedno te isto - govorila je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

On se vratio iz Amerike bez dinara. Rekao mi je da je sve pare potrošio na put. Mi smo sve vreme trošili moje pare. Rekao mi je da mu ova situacija liči na Ljubu i Karađorđa. Ja mu kažem: "Ti nikada nećeš biti kao Karađorđe" - dodala je Subotićeva.
On zaboravlja da je ona moje dete. Sa njom ću da raščićavam kako znam, a njega ću da gazim kao g*vno - rekla je Ljuba.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom momentu prošao je David kako bi sa Anom Korać otišao u pab da bi razgovarali o istoj temi, a tom prilikom dobacivao je Aleksandri i rekao joj kako laže.

Ne laži! Ne laži - vikao je David.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne lažem! To zna i tvoja mama. 300 eura si potrošio u Beču - rekla je Aleksandra.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Lisović

'