AKTUELNO

Ukućanke nisu mogle da veruju.

Marijana Zonjić bila je prva nominovana takmičarka od strane njenih cimera, a u toku noći dok su zadrugari glasali polemisali su o njenom ponašanju i samom učešću u ovom najgledanijem rijalitiju.

Zorica Marković i Aleksandra Subotić načele su temu kada je reč o njoj, a ono što je pevačicu povredilo je to što ona smatra da je zadrugarka nezahvalna. Ona je u ovom razgovoru otkrila i nešto što do sada niko nije znao.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je bila u vezi sa Lazarom mnogo pre rijalitija. I kada je ušla ovde ona je njemu okrenula leđa i smuvala se sa Adamom da se prikrije. Ispala je podla i kad je bilo ono sa Cobetom. Kad je bilo sa Adamom, bezazlena neka stvar. Mene nešto pita Adam, ona skače na mene. Ja gledam i ne verujem. Njena mama je zvala Lazara, zahvaljivali se meni. Ona nije prišla ni jednom ni da pita kako sam, šta radim, nije mi kafu skuvala, za ovih 8 meseci! Još joj otac kaže ko joj je sve prijatelj, spomenuo je i mene. Devojka je mnogo lagala, nije iskrena. To što izgleda da je smotana, ona je jako namazana. Ja se njoj izvinjavam za Tomu, nisam znala da je potrčko. Ona je otišla i rekla je Tomi da je ja napadam. Do juče se pljuvala sa ljudima, a sada im traži haljine. Nije ispravna - rekla je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je najbolje da se distanciramo, ne mogu da se mešam u to - rekla je Aleksandra.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#Zorica Marković

'