AKTUELNO

Nominovane očekuje žestoki duel!

U Beloj kući su se večeras održale nominacije. Ukućani su imali prilika da glasaju za jednog od dva potrčka koje je postavio ovonedeljni vođa Nenad Aleksić Ša, a to su bili Marijana Zonjić i Marko Petrušević Petrući.

Foto: TvPink Printscreen

Ubedljivo najviše glasova zadrugara dobila je Marijana. Ona je prokomentarisala svoju nominaciju, kao i zadrugare koji su glasali za nju:

Što se tiče ovih ljudi, ja pojedine ljude ne prepoznajem van stola. Što su oni prema meni i te kako okej i izvine mi se zbog toga što kažu, ja pomislim to je to družićemo se. Od sad nema potrebe da pričam ni sa Banetom, Petrućijem, Rebekom, tu su još neke osobe koje su mi klimave. Čak sam se iznenadila od gospođe Snežane, ostalo su mi bili okej komentari. Što se tiče mojih drugarica, ja ću se i dalje družiti sa njima, a što se tiče mojih grešaka, to su moje greške. Što se tiče poruka sa Banetom i Savo, ja ću sve te poruke pustiti - zapretila je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Publika je takođe imala prilike da glasa, a takmičar koji je dobio najmanje glasova je Milan Petković, te je on drugi nominovani učesnik i ide u duel sa Marijanom. Milan je imao komentar:

Foto: TvPink Printscreen

Po kući se spekulisalo da ću biti. Očekivalo se, drago mi je što sam dobio šansu, mnogo veliki uspeh za mene je ovo, što sam sa ulice uspeo da dođem ovde da pokažem bar delić kvaliteta, što ljudskih, što pevačkih - rekao je Milan.

Pročitajte još: SINIŠA GA NE ZANIMA! Petrući priznao da Marija Kulić i on gaje emocije jedno prema drugom, a onda im Rebeka predložila TROJKU! (VIDEO)

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'