AKTUELNO

Zasmetalo mu što je pozajmila od Ljube garderobu.

Miki Đuričić i Suzana Perović odlučili su da stave tačku na svoju romansu koju su započeli pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2".

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su svoj raskid ispratili velikom svađom, a nešto kasnije raspravu su nastavili kada su se zajedno sa Zlatom Đurković fotografisali za najbrži portal u Srbiji - Pink.rs

Foto: TV Pink Printscreen

Mikiju je zasmetalo što je Suzana odlučila da pozajmi haljinu za ovo fotografisanje od Ljube Pantović, zbog čega je nastala nova svađa, a žestoko je bilo i tokom samog fotografisanja s obzirom na to da su oni nastavili sa svojom raspravom.

Foto: TV Pink Printscreen

Uzimaš od Ljube haljinu, j*bem te živote! Ne bih se blamirao i uzimao tuđu staru garderobu. Blam živi! Čekala si ispred garderobera kao bednica. Ja makar imam dostojanstva, ali sam ga izgubio družeći se sa tobom. Ne slikaš se za Plejboj, što se g*ziš. Ko tebe može da trpi? Ti si sama ne ja! - govorio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti da ćutiš, gledaj svoja posla. Ma daj bre idi prošetaj tamo, šetaj! Bezobrazniče pre jedan. Na vrh mozga mi se popeo. Skote jedan odvratni, da li ja tebe diram? Šta glumiš tu majmuna više! Jadniče bre jedan, u životu da te nisam videla. Ne mogu da ga trpim više. Jadniče jadni najjadniji koji postoji. O tebi prestajem da pričam više - pričala je Suzana.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miroslav Miki Đuričić

#Suzana Perović

'