AKTUELNO

Ne može da zaboravi bivšu ljubav.

Nakon što su pogledali i poslednji snimak ove večeri u kom pojedini zadrugari, a između ostalih i Mina Vrbaški, pričaju o Milanu Petkoviću, Milan je priznao da je još zaljubljen u ovu zadrugarku, koja definitivno prema njemu ne gaji takve emocije.

Jesam zaljubljen, iskreno. Malo se pravi drugačije priča, ispadam psiho lik. Umem da se zagledam u nju, lepa je devojka, ali ne masturbiram na nju - rekao je Petković.

Foto: TvPink Printscreen

Drugačije će ga gledati ljudi kad napada devojke. Meni je simpatično to što on mene gleda kad god ga vidim, on je meni drag, ovde smo se šalili. Bolje da ti ovako nešto neko kaže nego da ti nekog napadaš - objasnila je Mina.

Voditelj Milan Milošević je imao još jedno interesantno pitanje za pevača, a to je da li bi sada bio u vezi sa Vrbaški kada bi ona to želela.

Bio bih sa Minom, naravno. Ali kad mi je rekla petog dana da je to to, ja je nisam smarao - naveo je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Ne dopada mi se. Kopija Đeksona, jedan je Đekson. On je meni simpatičan, drag mi je, ali me više muškarci ne zanimaju, dosta sam se ja ovde iskompromitovala. Drago mi je što se ovako ponaša prema meni. Trebalo bi malo da spusti loptu prema drugim devojkama, ti treba da sediš i da prećutiš - zaključila je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PRVO GA JE UHVATIO ZA POLNI ORGAN, A SADA I ZA ZADNJICU! Brendon navalio na Davida, pa počeo da ga proziva da voli muškarce! Lazar ostao ŠOKIRAN! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'