AKTUELNO

Čak se ni Đuričić, koji ga je do tada branio, nije složio sa njim.

Naredni klip koji je prikazan u emsiji "Gledanje snimaka" bio je razgovor Mikija Đuričića i Marka Petruševića Petrućija. Njih dvojica su komentarisali vezu Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića, te su se čudili što su njih dvoje dobijali novac od fanova.

To je bilo one večeri kad je Aleksandra rekla da su joj stizale pare. Bio sam šokiran. Više nisam jer sam i njega mnogo puta uhvatio u laži. Ja sam o tebi stvorio neku sliku, što tada nisi rekao "Šta će meni vaše pare" - upitao je Miki Dragojevića.

Foto: TvPink Printscreen

Prvo se čula sa tim ženama komšinica Biljana koja je čuvala njeno dete. Sve smo radili zajedno, sve je trošila zajedno sa mnom. Ona i ja više nemamo ništa. Dala je pare za frizuru kad smo dobili pare - počeo je da se petlja u svoje priče David.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim je Aleksandrina majka Ljuba Pantović rekla nešto što je veoma šokiralo sve zadrugare, a Dragojević je sve prećutno potvrdio.

Mene je Aleksandra pitala da li da mu da 100 hiljada dinara za struju, ja sam joj rekla da mu da i da će tako videti sve - ispričala je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam prošle godine napustio rijaliti, bile su neke pare zbog mog profila na Instagramu, mene to ne zanima i oni su uplatili novac u humanitarne svrhe. Druže, kako si mogao da pristaneš na to? Ti kao muškarac ne možeš da dozvoliš da ti nepoznate žene šalju novac. To je ponižavajuće. Ti si saučesnik u svemu tome - vikao je Miki.
Platila si mu tad i botoks 300 evra - dodala je Ljuba.
On te žene i te kako poznaje. Te žene su bile kod njega u Vereniku, htele su da ga iznenade. One su se družile sa Biljom i sa Mungosom, kupovale im viskije, stvari, voće - otkrila je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si ovde priznao da je ona imala lažnu trudnoću. Da li ti znaš da si se zbog te trudnoće posvađao sa bratom koga mnogo voliš? Posle toga si nastavio da budeš sa ovom devojkom, ušao ovde, pričao da je voliš. To moraš da objasniš. Šta ćeš ti sa takvom osobom, sa nekim ko može da lažira trudnoću i da lažira pobačaj? Kada vas neko javno optuži da ste lažirali trudnoću, a vi niste, doktor to može da potvrdi, može taj neko da se tuži i da se postane milijarder. Niste bili trudni i niste tužili zbog toga - pitao je Đuričić na samom kraju, ali odgovor nije dobio.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: VEOMA JE ZABOLELO ONO ŠTO JE REKAO ZA NJENO DETE! Aleksandra ne može da se oporavi od rečenice koju joj je David izgovorio! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimcima koji slede.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'