AKTUELNO

Koraćeva pokušava da se opere?

Naredni video-klip koji je pušten zadrugarima bio je raskid Ane Korać i Davida Dragojevića. U garderoberu Bele kuće imali su žustru raspravu, nakon koje je došlo do raskida. Koraćeva i David su ustali kako bi prokomentarisali ovo što su svi zadrugari imali priliku da vide.

Foto: TvPink Printscreen

Tu smo raskinuli na 15 sati, to je bilo posle emisije kada smo se posvađali. Ja sam mu rekla da ne treba da radi neke stvari koje radi. Nekad kad govori ja bih ga protresla da kaže konkretno stvari. Sve nekako kaže, posle toga je on lepo pričao. Ne pričam ja to zbog sebe, već zbog njega, ne želim da ga gledam kad je depresivan. Naravno da nismo raskinuli, ja sam se naljutila na njega, čak sam se okrenula i na drugu stranu. Čak mi je i Savo rekao da ne pričam sa njim, već da sačekam - ispričala je Ana.
Ovo ponašanje na pultu je klasično foliranje, on da ju je voleo ne bi je ni prevario. Ti Aleksandru nikada nisi voleo - bio je jasan Lepi Mića.
Ja sam rekao da je to bila neka vrsta navike, nakon mesec dana. Ja zbog deteta nisam ni hteo da raskinem. Nisam mogao da pričekam, jer sam se zaljubio u nju! Dete je bila velika spona u tome - odgovrio je David Lepm Mići.

Foto: TvPink Printscreen

To što sad Mića kaže, ja to vidim da on mene nije voleo, jer da me je ikada voleo, on ne bi pričao ove stvari koje priča. Hoće da me zgazi kao majku, kao ženu, kao devojku! On će samo krenuti da se nadjačava! Ti si jedno odvratno pseto, izgubila sam 2 godine pored tebe. On je mene gazio i zgazio i želi u budućnosti da budem zgažena. Ja sam samo rekla da nemaš primanja od girosa. Ti o meni iznosiš najgnusnije laži! Davide, ti mene gaziš ni zbog čega - izjavila je Subotićeva.
Nije on zbog devojke, nego zbog sebe! Ako mu je bilo dobro, zašto je to uradio? Zbog sebe je to uradio! Loše mu je bilo! Uništavala si ga psihički - vikala je Ana optuživajući Aleksandru.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'