AKTUELNO

Blogerka ostavila sve u šoku.

“Gledanje snimaka” je jedna od omiljenih emisija svih ljubitelja “Zadruge 2”, ali se zadrugari izuzetno plaše klipova koji će biti prikazani ove noći.

Prvi klip koji je pušten jeste raskid Lune Đogani i Marka Miljkovića. Naime, prizor kojim su mnogi bili iznenađeni jeste da je Luna ponavljala reči koje je izgovarala tokom raskida sa Markom. Voditelj Milan Milošević upitao je Đoganijevu da prokomentariše ovu situaciju, kao i da li je ikada ranije govorila slične rečenice.

Foto: TvPink Printscreen

Meni se ovo ne sviđa, kao da imam tip da ponavljam reči koje ponavljam. Nisam nikada izgovarala ove rečenice, ne znam šta je bilo tokom prošle noći. Ja dok gledam klip, ja se udubim u klip, pogotovu takav klip, gde vidim svađu nas dvoje - izjavila je Luna.
Koliko god da je bila u nervnom rastrojstvu, ne bi mogla da ponavlja. Ovo je scenario od prošle noći, ja mislim da je naučen tekst - imala je svoje mišljenje Marija Kulić.
Nisam rekla da je naučila scenario da izgovara rečenice, ali smatram da je ona i te kako glumica i da može da odlumi suze, patnju u momentu, da misliš da se svet ruši, da joj je teško… – rekla je Stanija i dodala da Luna manipuliše sa suzana i emocijama, pa ko se upeca – upeca se - izjavila je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je vrlo neobično, ali mislim da ona ne glumi, ja ovde od početka govorim da Marko Miljković glumi emocije. Luni samo treba sigurnost i da ne bude sama, toliko joj i prija veza. Gledali smo vezu Slobe i nje, to je daleko drugačije od ovoga. Brendon je provocirao malopre Lunu. Nije luda da nauči napamet nešto, pored toliko suza, on je glumio. Možda ju je nesvesno sve podsetilo ovo zbog veze sa Slobom - ispričala je Zorica Marković.

Foto: TvPink Printscreen

Mi smo priznali na početku naše veze da smo fejk. Tako će vam biti lakše u životu. A što se tiče klipa, meni ovo nije glumila, ja sam sedeo tu na klupi - otkrio je Miljković.

PROČITAJTE JOŠ: NIJE JOJ BILO LAKO! Zadrugari vodili 'muške priče' pa spomenuli OVU bivšu zadrugarku! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'