AKTUELNO

Nije birao reči!

Zadrugari su od Velikog šefa dobili zadatak da se podele u grupe i organizuju se za nedelju u kojoj će raditi na sebi kako bi izgubili kilograme i doveli svoju liniju do savršenstva.

Budući da je Karađorđe Subotić u grupi sa svojom ćerkom Aleksandrom Subotić i Majom Marinković, on je iskoristio priliku da se oglasi povodom toga, kada je Veliki šef nagovestio da je neophodno da sve probleme reše za stolom.

Foto: TvPink Printscreen

On je očitao lekciju svojim cimerkama kao neko ko je odgovoran za njhovo ponšanje i poštovanje pravila ishrane, a zbog toga su svi prasnuli u smeh.

Maja se ovde leškari, a onda moli produkciju da joj nađe igricu, njoj je dosadno, ceo dan se sunča tamo. Krvljoše tamo i ona, jedu se palačinke. Užina je vrlo važna. Ja joj kažem da krenemo sa treningom, a ona ne može, mora da se odmara i da se sunča. Ali, ona traži igricu! Sledeća scena je Brendon koji traži pirinač, e pa, nema! On kao motivator nije sposoban da se pokrene, neće da potrči i da uradi nešto. On je provodio vreme u ćošku dok je tračario. Moje uvrede ga nisu pokrenule, on je personalni trener, ali za one koji su 80+. Maja je preuzela Davidovu ulogu u upropašćavanju Aleksandre. To bi bilo top i interesantno za rijaliti. Majo, da poštuješ ovu kuću, ti bi nešto uradila! Tebi ništa nije sveto! Samo tvoj ego i ništa više! Ti si autodestruktivna osoba! - rekao je Karađorđe.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog ovoga je Karađorđe dobio i aplauz, a kako je izgledalo ovo izlaganje, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Karađorđe Subotić

'