AKTUELNO

Zadrugarka se šokirala kad je čula ovo.

Većina zadrugara imala je običaj da usred emotivanja radija ,,Amenzije" uleti u studio i prekida emisiju, a voditelji Bora Santana i Bane Čolak bili su besni i ujedno ubeđeni da su spremni na takve poteze samo kako bi skrenuli pažnju na sebe.

Foto: TvPink Printscreen

Čolak je vidno iznerviran zbog ovako nedoličnog ponašanja, u toku sastanka ustao i zamolio Velikog šefa za nešto što će zasigurno iznervirati sve.

Kad hoćete da se perete, jer pričaju da ste ku*ve to je okej, a kad je nešto drugo onda vam nije pravo! Bora i ja smo zamolili Velikog šefa da nam da ključ za studio. To je naš vid zezanja, kome ne odgovara ima pravo da se ljudi. Prošle sezone i sada preko 50 emisija, da nisam kompetentan da iznosim svoje mišljenje ja tu ne bih ni bio. Mislim da smo mi dobri za ovo, a to potvrđuje i produkcija. Što se tiče mojih sukoba, ja sam rekao da neću da se mešam. Ja sam se i blamirao, ali sam pokazao i dobre osobine. Ja izbegavam sukobe i da se svađam. Umoran sam od svega ovoga i nema potrebe da nešto dokazujem. Narod je tu da proceni ko šta zaslužuje. Ja nisam ni video sebe u tim nekim Škodama. Svako ko je ovde od početka misli da će nešto da ga us*re da dobije taj auto. Ovi koji imaju ogromne honorare, njima očigledno to ne treba. Ali, mi koji smo došli zbog para nama je krivo. Zameram Maji zbog ponašanja, mislim da se ona folira. Aleksandra i Stanija utiču na nju. Ja znam ko je Maja, ne znam što glumi neki nivo da je ljudi napadaju. Gotivio sam je od prvog dana, nismo se svađali nikad, ali to nije ona.  Ona misli da je sve to super, ono skakanje u bazen mi je bilo okej - rekao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Detaljno o ovom izlaganju pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Bane Čolak

'