AKTUELNO

Nije mogla da prećuti ovo.

U toku dana zadrugari su održali porodični sastanak, a njihov zadatak bio je da pred svima otkriju šta im smeta u međuljudskim odnosima, ali i da se razotkrije ko od njih mudro ćuti i ne iznosi svoje pravo mišljenje o pojedinim takmičarima.

Foto: TvPink Printscreen

Nadežda Biljić planula je od besa kad je saznala da je Tomislav Panić spavao u izolaciji sa Marijanom Zonjić, pa je pred svima osula paljbu po njemu.

Foto: TvPink Printscreen

On kaže da sam ja njega iskoristila zbog Mikija, priča da glumi šmekera. To što je mene zasvrbela pi*ka pa sam ti dala, nisam ti dala bubreg. Mene nećeš više nikad, mi smo završili. Što se mene tiče možeš samo da ga trpaš! Koliko putuješ daleko, trebalo bi da budeš gospodin, a ti si mnogo daleko od njega! Je*aću te dokle god sam ovde! Neću da mi dolazi neko i da mi govori da si ti spavao kod nje u izolaciji! - rekla je Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

Marijana je želela da se ogradi i objasni da nije imala nameru da provocira svoju cimerku, pa se osvrnula na prethodnu noć koja je za njih bila turbulentna i puna izazova.

Ja ću da objasnim, ja samo ne želim da dolazim u neke neprijatne situacije kao sa Zoricom i da ispadne da ja sa njom želim sukob. Što se tiče žurke, meni je bilo super dok smo bile u bazenu. Nama je bilo zanimljivo kad smo ušle u kazino, namerno smo to uradile. Radim to sa svojim dragim ljudima i ne smatram da je ništa loše. U rijalitiju smo, nismo u manastiru - rekla je Marijana.

Kako je ova rasprava izgledala, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Marijana Zonjić

#Nadežda Biljić

'