AKTUELNO

Nisu očekivali da će priznati ovo!

Aleksandra Subotić, Stanija Dobrojević, Maja Marinković i Marijana Zonjić u toku prethodne noći napravile su opštu pometnju u kazinu kada su posle žurke na bazenu u bikiniju otišle kod ostalih zadrugara kako bi ih provocirale i privukle pažnju na sebe.

Takmičari su bili šokirani njihovim postupcima, a o tome se satima komentarisalo u Zadruzi. Nakon pisma Velikog šefa u kojem je obrazloženo zbog čega su kažnjeni oduzimanjem još jedne škode, gde im je ujedno uskraćena još jedna mogućnost da osvoje nagradu u finalu, svi zajedno imali su zadatak da održe porodični sastanak i otkriju šta misle o tome.

Foto: TvPink Printscreen

Subotićeva je bez dlake na jeziku ispričala zbog čega joj je žao što možda neko od njih neće osvojiti automobil, pa otkrila nešto što ukućane nimalo nije iznenadilo.

Meni nije drago što je otišla škoda, jer nije lepo, treba se radovati. Ja imam 22 godine, nisam u mogućnosti da sebi priuštim auto, nije mi drago što je Škoda otišla. Što se tiče žurke, ja sam se smorila i otišla sam na kupanje. Mi smo čule posle da je muzika na bazenu, nama je produkcija pustila to i mi smo to iskoristile. Posle toga su naišle ostale devojke i ne mislim da je to ružno. To su bile četiri slobodne devojke koje su se družile i zezale. Nismo gledale momke tuđe, nismo imale pakost neku u glavi. Igrale smo u bazenu, a pošto nas nazivate klanom, mi smo došle u kazino i izazvale smo reakcije koje smo želele. Posle smo se presvukle u pidžame, nastavile smo žurku i to je bilo to - izjasnila se Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Šta je Aleksandra još rekla, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

'