AKTUELNO

Zadrugari ostali u šoku kada su videli kilažu!

Nakon što im je Veliki šef saopštio nedeljni zadatak, zadrugari su se razdelili u grupe, a onda su dobili i posebnu odeću. Ovonedeljni vođa Nenad Aleksić Ša pročitao je dodatna uputstva za specijalni nedeljni zadatak.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, sada kada su Dragana, Dorotea, Brendon, Suzana i Marijana proglašeni za one koji su se najviše ugojili i dobili zadatak, čućete još. Tokom cele nedelje će se vaši timovi boriti sa vama. Svako će imati svoju ulogu, a onaj zadrugar koji najviše smrša, njegova grupa će dobiti nagradu koja do sada nije viđena. Majice ćete morati da nosite stalno. Sada će se njih petoro izmeriti i vođa će na glas izjaviti koliko ko ima kilograma - pročitao je pismo Ša.

Ša je potom postavio vagu, a onda su zadrugari stali jedno po jedno, te su rezultati bili sledeći: Dorotea - 65.5 kg, Suzana - 75.6 kg, Dragana - 69.4 kg, Marijana - 58.2 kg i Brendon 88.8 kg.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA BEOGRADA: Zadrugari zameraju Suzani vezu sa Mikijem, smatraju da joj se zbog njega OVO DESILO? (VIDEO)

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'